středa 28. září 2016

Jsem zpět! :)

Ahoj, ahoj! :)

Tak jsem se dneska po celodenním strávení dnu doma s tunou kapesníků ... ano, tetka rýma ... zavítala i ke mně. No nic ... abych se vrátila k tématu ... rozhodla jsem se tak nějak vrátit ... vím, že tu byla příšerně dlouhá odmlka ... ale věřte, že se toho událo tolik, že na nějaký blog prostě nebyl čas ani chuť ... Naposledy jsem tu psala, po návratu dovolené ... věc se má takhle ... že táta měl v té době infarkt ... a absolvoval operaci srdce ... takže to byly velmi náročné dny ... taky jsem změnila práci, a řekla bych, že jsem teď tak nějak víc šťastná ... ačkoliv taky to má své mouchy a v jednu chvíli jsem myslela, že dám výpověď a půjde na pracák ... ale všechno má své trní a je potřeba se přes něj rozsekat ... máme tu konec září a my pomalu, plánujeme naši svatbu. Ano, budu se vdávat ... konkrétně příští rok ... je to až za necelých 11 měsíců ... ale pravda, blíží se to ... a já se prostě strašně moc těším ... příští sobotu jdeme na svatbu kamaráda .. takže jsem byla včera nakupovat ... :)  Pořídila jsem halenku a svetr a přítelovi kravatu ve stejných barvách ... abychom krásně ladili .... jen doufám, že se teta rýma do té doby oddálí ...

Teď jsem strašně málo otevírala knížky ...málo čtení, moc starostí ... však to znáte .. na stole se mi kupí knížky ... Rozečtený mám 3. díl Hex Hall ... který začíná nabírat na napínavosti :D



 No a tak jako každý Potterovský fanda, by mi tento týden měla domů přijít knížka Harry Potter a prokleté dítě ... pak mám předobjednané ilustrované vydání Harry Potter a tajemná komnata, protože to je prostě pecka ... nádherně zpracované knížky :) Úplně se vracím do dětství :) 
No a pak mám ještě objednané knížky ... Šťastně až navěky (Kiera Cassová) a Mrazivý oheň (Amanda Hockingová) ... Štastně až navěky patří k Selekci ... a Mrazivý oheň, je další série od Amandy Hocking, která napsala knížy Dědička, Rozpolcení a Boj o trůn ... ze světa Tryllů ... tu trilogii miluju! :) 

Taky jsem si teď naobjednávala nějakou kosmetiku ... hodím Vám sem recenzi na tu, kterou mám již vyzkoušenou :)

A na závěr přidávám mou oblíbenou písničku letošního léta ... vím, že už je podzim, ale i tak! :) 








1 komentář:

  1. vítej zpátky :) tatínkovi přeji hodně zdravý, a ať se mu daří :)) tobě přeji hodně štěstí a úspěchů v nové práci... a je super, že jsi šťastnější ;)
    já teď poslední dobou také hlavně nakupovala a moc nečetla :D

    OdpovědětVymazat