neděle 10. července 2016

Výletování #1 Slavkov u Brna, Bošetice

Ahoj, ahoj! Tak jak jsem slíbila, tak přidávám nějaké naše fotečky z výletování :) Což bude nová rubrika :) S přítelem jezdíme rádi po výletech takže tu těch foteček bude dost :) 

Taaakže, teď jak bylo volno myslím, že to byl zrovna Hus, tak jsme s mojím vyrazili na výlet :)
Byli jsme ve Slavkově u Brna ... v zámeckém parku, zámek jsme zavrhli, bylo to na můj vkus dost drahé, ale co v dnešní době není, že? :) 

Nicméně v parku bylo fajn, jediné co se mi moc nelíbilo, byly některé fontány celkem v dezolátním stavu. Ale možná je to je tím, že je teprve začátek sezony :) 

Máme krásné fotečky z parku, přidávám ... není nad to mít Selfie Tyč :D Konečně máme spolu krásné fotky a hlavně moooc :) 



Ano, mají tam nádherné stromy :) 



Pak jsme byly na náměstí v cukrárně měli jsme zmrzku a kafe :) Bohužel fotka se někam zatoulala :D
Následně jsme se jeli podívat na Památník Mohyly míru na počest obětí Napoleonovy vítězné bitvy u Slavkova (2. 12. 1805). Příšerně tam svištěl vítr ... ale bylo to zajímavé.... 


Kolem oběda jsme zavítali do Papouščí Zoo v Bošeticích :) Naprosto mě tohle zoo, které bylo plné papoušků uchvátilo :) Lidi fakt bomba! Nádherní ptáci toto! :) Vřele doporučuju, jeden Kakadu si s náma hrál, kam dáš foťák tam dám já hlavu :D:D:D 






Nooo a na poslední zastávce, jsem museli zaplnit bříška něčím dobrým. Takže jsme se zastavili v naší oblíbené Pizzerce u Martina v Kyjově :) A to byl fakt kulinářský zážitek. Tomatová polévka, miluju ji! :)  Přítel si dal grilovaná žebírka a já jsem měla grilovaného lososa se špenátem :) Prostě lahoda! 


Byl to nádherný výlet! :)

2 komentáře:

  1. no jo, jste holt zdatní výletníci :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. ta Papouščí zoo je v Bošovicích, pokud myslíme tu stejnou :D fotky jsou krásné, je vidět, že jste si to užili :)) na Mohyle pracuje moje spolužačka z vysoké, dělá tam průvodkyni a říkala, že je vždycky hrozně vyjít ten kopec po ránu :D

    OdpovědětVymazat