středa 20. července 2016

Nákupní radosti #2 - Všechno možné

Už dlouho jsem sem nic nepřidala ... teda co se týče téhle rubriky .... nevěříte mi, že jsem si za ty dva měsíce nic nekoupila, že? :D Nevěřte .... bylo toho víc, ale pravda teď už utrácím méně ...jsou důležitější věci ;-)

Ale radosti je potřeba si udělat, že? :)

No, takže tyhle věcičky jsem nastřádala za 14 dní .... jdeme na to :)

Konkrétně tenhle úžasný kelímek s názvem Yoghurt 2 go jsem objevila doma při listování v letáku .. ano listuju letáky při kafim :) No, tak jsem se šla podívat do obchodu, jak to vypadá ve skutečnosti a už máme dva doma .... zatím nepoužité ... ale jakmile budu moct zase pořádně kousat (teď mám cca měsíc problém se zuby) tak si do toho vrchního víčka dáme müsli a dolů nějaký dobrý jogurtík, případně ovesnou nebo rýžovou kaši ... navíc to má i lžičku! No, není to super! Myslím, že do práce na svačinku je to super! :) Jo cena za kelímek v akci 49 Kč.

Dalším nákupem jsou totálně krásné náušnice, takové ty klipsíky, zjistila jsem, že tenhle typ poslední dobu nosím strašně ráda. Nepotřebujete žádné zarážky je to super. Tyhle náušnice, jsem si koupila cca před 14ti dny ... a dneska jsem zjistila, že je pořád nosím v tašce, tak to ne!:D Zítra je půjdu vyvenčit :D Jsou z jedné bižuterie u nás a stály 79 Kč :) 


 Pak je tam barvička na vlasy, na kterou jsem dneska náhodou narazila v obchodě, ale totálně náhodou. A to víte fialová ...ehm :D No, jinak jsem byla u kadeřnice cca před 3 měsícema, a za ty prachy, co jsem tam nechala, jsem neviděla na hlavě absolutně žádný rozdíl a vrchol všeho bylo, když jsem na ten "super" šampon co mi paní pořád předhazovala, jak je super a kdesi cosi ... dostala alergii .... taaakže, jsem se rozhodla, že dám na starou dobrou klasiku a dneska zkusím (sama) co z toho vzejde ... chtěla bych jen konečky, případně pár pramenů .... ale mám tmavě hnědou momentálně, takže nevím, jak to chytne, ale tak na obalu je napsaná živá barva, tak mi držte palce, ať to aspoň trochu jde vidět, ale zas ať nejsem jak strašák do zelí zítra v práci :D Když to bude vypadat dobře, tak Vám sem pak hodím fotku :)

Pozn. 20.7.2016 22 hod - nechytlo. Moje vlasy si vždy postaví hlavu a změna nikde. Achjo :(

Nooo, a ta poslední fotka je balíček, z Albatros Media, kde měli akci na knihy a dopravu zdarma, takže jsem ji využila a .. víte, jak se říká, kdo si počká ten se dočká .... Bylo to zabalené, jak matrioška, pořád jsem rozbalovala a rozbalovala :D ale tak aspoň se knížkám nic nestalo .... tak schválně, tušíte co by to mohlo být?




Kuchařka!:D Příšerně se mi zalíbila, a jak já teď začínám od píky, tak je to celkem fajn ... a musím říct, že jakmile jsem ji otevřela, nooo ... prostě jsem z ní totálně unešená. Čekala jsem nějakou příšernou velkou bichlu ... ale kupodivu, je to formát A5, což strašně moc oceňuju ... A fakt to stojí za to ... kuchařka je o jídlech ČR .... už podle toho názvu .... jsou tam všechny kraje ... já vybrala Východní Moravu, protože odtud pocházím :) Je tam popsaný ten kraj, u toho zajímavosti, pak tam naleznete, kam zajít na výlet v onom kraji a v konečném důsledku samozřejmě recepty ... jsou rozdělené na polévky, hlavní jídlo a dezerty ... takové ty, které se kuchtí převážně tam :) Jen po prolistování z toho mám takový super pocit, krásně se s tím bude vařit :) Doufám, že to ocení i strávník :)


Tadáááá! Je to tu! :D Kvůli této knize jsem objednávku robila, vyšla mě totiž na 188 Kč stejně tak jako kuchařka nahoře ... a prostě boože, vidíte tu obálku?! :) To je prostě bomba! Knížka naprosto krásně voní a už se strašně moc těším, až se začtu!:D Jen musím prvně dočíst Démona z Hex Hall, což bude brzo, protože na tohle se nemůžu dočkat!:) Jsem fakt fanoušek téhle série, autorka je u mě fakt jednička .... :) A ten grafik, který dělá ty obálky, bomba!


 Taaak a celé nákupy ještě jednou po hromadě :) A já jdu barvit ty vlasy, držte mi palce! :) 




1 komentář:

  1. hezký :D já občas taky mívám takový záchvaty, že kupuju kuchařky, ale v praxi jsem ještě žádnou z nich nevyužila a jenom mi tu leží :D :D

    OdpovědětVymazat