úterý 7. června 2016

Narozeniny aneb zase jsem o rok starší :)

Ahoj, ahoj!

Jsem zpátky z dovči! Nicméně, tenhle článek bude věnovaný mojí maličkosti. Dneska slavím 26. narozeniny. To snad není ani možné, jak to letí :) Den byl celkem v pohodě, hlavně v práci mi to strašně rychle uteklo ... samozřejmě jsem vezla nějaké zákusky do práce (do první a pak i do druhé) ano, dělám na dvou místech dá se říct :) Odpo u nás byli naši a babi s tetou :) Přítel je v pracovně v Německu, takže to jsme slavili již dřív. Dostala jsem dvě krásné kytky ... první žluté růže jsou od přítele a krásné růžové pivoňky jsou od babi :) 


Jinak teda já si letos kupovala dioptrické sluneční brýle, takže mě přítel přispíval na ně. Plus kytka a ještě jsem si v obuvi (taaak nenápadně vybrala) tenisky :) Jinak jsem ve zkratce dostala ještě nějaké věci do bytu, modrou pašmínu (je naprosto boží!) a mini kuchařku :)

Včera jsem dělala jen na rychlo tvarohovo-pudinkový koláč s ovocem a želatinou (snad poprvé co se mi fakt povedla, ale byl to boj!) ... korpus není mé tvorby, což se přiznávám, na to jsem už neměla čas, byl kupovaný, ale všem moc chutnal. Přidávám fotky :)


S přítelem jsme objednávali nějaké věci z Číny, některé už mám doma, tak je brzy přidám a taky nějaké fotky z dovči! :)

Tak se mějte krásně a ahoj :)
Vaše LadyDell




2 komentáře:

  1. Ještě jednou blahopřeji :-) dort vypadá velice chutně :) Ale vézt zákusky do obou prací, na to bych se fakt vyprdla :D Já když měla narozky, tak to jen lidi zjišťovali tak, že se jim rozsvítilo upozornění na pracovním skypu a asi tři, co seděli nejblíž mi popřáli všechno nejlepší a ostatním to bylo úplně buřt x DDD

    OdpovědětVymazat
  2. opožděně všechno nejlepší :)) kytičky jsou krásné :)) a ten koláč vypadá sladoučce :))

    OdpovědětVymazat