středa 25. května 2016

Diary 25.5.2016

Ahoj :)
Je zvláštní, že 3 dny vlastně už 4 ... jsem získala nějakou novou chuť psát. No, chápete to? Změna je život, jak se říká a asi jsem to potřebovala jako sůl.

Co je nového? Tak v první řadě, zkusila jsem zapálit Yankee Candle vosk - Aloe Water ... lidi ten fakt nemá chybu! To je prostě pecka! Popravdě, už mám třetinu pryč ... je naprosto dokonalý ... vůbec netuším, jak opravdově voní Aloe. Ale je to taková svěží lehká vůně ... neřekla bych, že je to meloun, ale něco hodně podobného. Neumím to víc specifikovat ... stačí trošku rozdrobit v prstech a dát do aroma lampy a krásně provoní celou místnost.

Jinak jsem si včera vybrala sluneční dioptrické brýle. Brýle jsem měla zatím jen na dálku, ale poslední dobou je nosím pořád. Protože řídím, v práci na monitor a tak vůbec, je to lepší, když vidím, když jdete po ulici a někdo na Vás mává nebo křičí ... už se mi párkrát stalo, že jsem je nepoznala, když jsem ty brýle neměla. Takhle je to lepší.



Dneska jsem úspěšně odeslala všechny DPH (ano, dělám v účetnictví), takže super. Za týden už budu na dovolené. Ano, jedeme si odpočinout. S přítelem od středy do soboty. Taková malinkatá dovolená, ale už se nemůžu dočkat.

Strašně se mi líbí blogspot a tady ty možnosti ... například Moji oblíbení♥ to je fakt vymoženost. Už od Vás nic neprošvihnu! :)

Poslední dobou jsem si oblíbila písničku od slovenské zpěvačky Kristiny, kterou mám hodně ráda. A tak přidávám ... ve formě YT ... prostě ona má naprosto úžasné písničky a hlavně pravdivé.



2 komentáře:

  1. opakuji - jsem ráda, že o Tobě zase slyším! :-) heey, s těma brejlema to znám :D jen já jsem takovej "tragéd", že mě se ty slunečno-dioptrický brejle nelíbí, tak nosím sluneční přes dioptrický :D ale mám takový, kde to vůbec nejde poznat, že mám na očích dvoje, jenom, když mám culík, takže jdou z bou vidět obroučky :D :D užij si zaslouženou dovolenou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týjo tak to mě nenapadlo nosit dvoje :D Ale si pamatuju, jak jsme byli v kině na 3D a já bych bez brýlí neviděla nic, takže na ně ještě ty 3D a nebylo to moc pohodlný teda. Takže Tě docela obdivuju :)

      Vymazat